Montering af klimaanlæg til private og erhverv

Ventilation udføres med mange års erfaring

Vil du forbedre indeklimaet i dit hjem eller i din virksomhed? Så kan det være en rigtig god idé at få professionelle til at stå for montering af klimaanlæg.

Hos KW. Ventilation er vi specialister inden for ventilation for både private og erhverv. Vi har mange års erfaring og kan tilbyde et solidt udført arbejde i højeste kvalitet.

Vi hjælper især med klimaanlægsmontering og service i Herlufmagle, Næstved og Ringsted, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet.

Øg sundheden for din familie eller dine ansatte

Et klimaanlæg sikrer, at der løbende bliver cirkuleret frisk luft rundt i rummene. Det gør luften sundere og mere behagelig at opholde sig i. Et godt og rent indeklima kan øge sundheden for din familie eller dine ansatte, så antallet af sygedage minimeres.Luftcirkulationen kan også være med til at forebygge dannelse af fugt og dermed mindske risikoen for fugtskader.

Få et godt tilbud på montering af klimaanlæg

Prisen for montering af klimaanlæg kan være meget svingende afhængigt af opgavens omfang. Hos KW. Ventilation sørger vi dog altid for at tilbyde konkurrencedygtige priser til alle vores kunder.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved at få monteret et klimaanlæg, er du velkommen til at kontakte os. Vi udformer også gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på installation af klimaanlæg. Tøv ikke med at ringe til os i dag.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Send os en e-mail med dine ønsker eller spørgsmål, og vi vender retur snarest muligt.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 22 74 07 77

Skriv til: kw.ventilation@gmail.com

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KW. Ventilation

Helgesvej 50, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 36239107

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 74 07 77

E-mail: kw.ventilation@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket