Ventilationsservice: Service af ventilationsanlæg for erhverv

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på ventilationsservice

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på ventilationsservice, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder service på ventilationsanlæg til en billig pris, og vi varetager blandt andet opgaver for erhvervskunder i Næstved, Herlufmagle og Ringsted.​

​Har du et ventilationsanlæg i din virksomhed eller i din boligforening, som trænger til at blive serviceret, og leder du derfor efter et kompetent og erfarent ventilationsfirma, der kan varetage din opgave med service af ventilationsanlæg eller til ventilationsmontering? Så står vi hos KW. Ventilation klar til at hjælpe dig.

Vi har blandt andet specialiseret os inden for ventilationsservice, som vi tilbyder til konkurrencedygtige priser, og som vi udelukkende udfører for erhvervskunder. Det kan for eksempel være for boligforeninger eller virksomheder på Sjælland, men vi har servicekunder i hele landet. Så ring og få et uforpligtigende tilbud på en servicekontrakt.

Service af ventilationsanlæg betaler sig

Vi anbefaler, at du får udført ventilationsservice en gang om året, og det er der flere forskellige grunde til. Først og fremmest kan du være sikker på at få et meget driftssikkert ventilationsanlæg, men derudover vil du også kunne nyde godt af lavere energiudgifter, ligesom du vil få et bedre indeklima i din virksomhed eller i din boligforening. Får du ikke foretaget regelmæssig service af ventilationsanlæg, så kan du risikere, at der opstår fejl på anlægget, som bliver opdaget for sent, og dette kan medføre store udgifter til reparationer og energitab, som du kunne have undgået.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Send os en e-mail med dine ønsker eller spørgsmål, og vi vender retur snarest muligt.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 22 74 07 77

Skriv til: kw.ventilation@gmail.com

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KW. Ventilation

Helgesvej 50, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 36239107

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 74 07 77

E-mail: kw.ventilation@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket