Ventilationsmontering udføres i virksomheder og boligforeninger

Kunne du tænke dig at få monteret et ventilationsanlæg i din boligforening eller i din virksomhed, og leder du i den forbindelse efter et firma, der har specialiseret sig inden for ventilationsmontering for erhvervskunder? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos KW. Ventilation tilbyder vi ventilationsmontage samt service af ventilationsanlæg for alle former for erhvervskunder i Herlufmagle, Næstved og Ringsted, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores ekspertise og erfaring inden for ventilationsmontering.​

Få et rent indeklima med et ventilationsanlæg

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en rigtig god ide at investere i et ventilationsanlæg i sin virksomhed, men den primære fordel ved et ventilationsanlæg i virksomheden er, at du får et rent indeklima.

Med et rent indeklima vil dine ansatte få et bedre helbred uden ubehag eller gener, som typisk kan opstå som følge af et dårligt indeklima. Med et godt og rent indeklima i din virksomhed så kan du minimere antallet af sygedage hos dine ansatte samt sikre mere effektive og produktive medarbejdere.

Ved hjælp af ventilationsmontage kommer der løbende frisk luft ind i lokalerne, som vil blive cirkuleret rundt i lokalerne, og det vil gøre, at luften bliver sund og behagelig at opholde sig i. Derudover kan luftcirkulationen også være med til at forhindre, at der danner sig fugt i lokalerne.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på ventilationmontering

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få monteret et ventilationsanlæg i din virksomhed eller boligforening, eller ønsker du at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud med en billig pris på ventilationsmontering? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde, som vi blandt andet udfører i Ringsted, Næstved og Herlufmagle

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Send os en e-mail med dine ønsker eller spørgsmål, og vi vender retur snarest muligt.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 22 74 07 77

Skriv til: kw.ventilation@gmail.com

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KW. Ventilation

Helgesvej 50, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 36239107

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 74 07 77

E-mail: kw.ventilation@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket